HuurtBeter.nl | projecten

Remco

Je komt mij vaak tegen vanaf het moment dat je huurder bent. Ik communiceer via Facebook en ben op het gebied van techniek de ‘first responder’.

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit technische zaken, denk hierbij aan reparaties van installaties of storingen, ook ben ik verantwoordelijk voor bewonerszaken. Mijn doel is dat onze huurders een schoon en veilig object krijgen en met een prettig gevoel de woonruimte betreden en een fijne woonervaring beleven. Voor onze bewoners, in voornamelijk tijdelijke huurwoningen en antikraak woonruimtes, zorg ik dat alle klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Panden die op antikraak basis in gebruik worden genomen controleer ik periodiek op orde en netheid en technische staat, zodat dit netjes gecommuniceerd kan worden met de eigenaar om de tevredenheid hoog te houden.

Aan alles komt een eind zo ook misschien uw tijdelijke huurwoning. Om de zorgen dat de woning goed en netjes word opgeleverd voer ik aan het einde van de periode een eindinspectie uit. De volgende huurders zullen in een mooie woning terecht komen en de eigenaar kan de woning weer in topstaat aanbieden op de markt!

Zo zie je dat mijn functie heerlijk allround is.

Veel woonplezier en wie weet tot ziens!