Mimosastraat 2-4 in Zwijndrecht


gebruiksvergoeding: €250 per maand | eenheden: 3
Projectinformatie

In Zwijndrecht (woonwijk Kort Ambacht) beheren wij een kerk met pastorie. Het object is gebouwd rond 1960 en is voorzien van centrale verwarming, veel eigen grond en een binnenplaats. De kerk is in gebruik geweest door de Heilige Theresia van Ávila Parochie.

BE-ZET beschermt voor de eigenaar het object tegen leegstandsrisico’s zoals kraak, inbraak en vandalisme  door tijdelijke bewoning op antikraak-voorwaarden. U bent als bewoner de extra ogen en oren voor BE-ZET en de eigenaar, doet regelmatig tuinonderhoud en communiceert makkelijk via social media. U zorgt er samen met de andere twee bewoners voor dat het object er altijd netjes en representatief bijstaat. Zowel binnen als buiten.

Lees vóór het aanmelden eerst goed de voorwaarden

 

KLIK HIER OM AAN TE MELDEN

 


Meer feiten

In totaal 3 studio’s  – woongroep – eigen sanitair en keuken – geen kachel aanwezig (zelf aanschaffen) – antikraak is geen huur – looptijd van het project is onbekend – 28 dagen opzegtermijn vanuit HuurtBeter.nl – je communiceert via een besloten facebookgroep – je hebt een back-up adres waar je op terug kunt vallen – jouw woongedrag draagt bij aan de verkoopbaarheid van het project – vanwege het tijdelijke karakter van het project plaatsen wij geen ouders met minderjarige kinderen – het object staat te koop via Waltmann Bedrijfshuisvesting