Open huis | zo werkt het

Kom gratis en zonder aankondiging naar ons Open Huis. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom!

KLIK HIER VOOR ONZE OPEN HUIS AGENDA


Een paar handige tips:

  • Bekijkt u vooraf goed per project aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen. Het (type) inkomen en gezinssamenstelling zijn bijvoorbeeld belangrijke voorwaarden!
  • Zorgt u dat u tijdens het Open Huis op tijd bent. Een collega gaat vaak meerdere woningen met meerdere geïnteresseerden langs in één complex. Even teruggaan naar een eerdere woning is niet altijd mogelijk.
  • Heeft u snel een huurwoning nodig? Meld u zich dan alvast aan en maak uw huurdossier compleet voordat u naar een Open Huis komt. Op deze manier bent u in 75% van de gevallen sneller dan uw ‘concurrent’.
  • Het Open Huis kan ook soms niet doorgaan! Het kan wel eens voorkomen dat woningen worden toegewezen vlak vóór een Open Huis. Bekijkt u altijd twee uur voor aanvang van het Open Huis de agenda!
  • Belangrijke mededelingen over een Open Huis worden altijd gedaan op onze Facebookpagina. Like ‘m nu en blijf altijd op de hoogte van het meest actuele woningaanbod.


En dan?

Heeft u interesse? Dan is de vervolgstap aanmelden. Wanneer u zich bij ons aanmeldt betaalt u éénmalig € 40,- inschrijfgeld. Uw account blijft één jaar geldig en wordt uiteraard NIET stilzwijgend verlengd. Na aanmelding en het activeren van uw account, verlenen wij over het betaalde bedrag geen restitutie of teruggave. 

Kortom: Eerst goed lezen, dan pas aanmelden! Bij de aanmelding geeft u ons automatisch goedkeuring voor een credit- en ID-check.

Succes!