Open huis | zo werkt het

Kom gratis en zonder aankondiging naar ons Open Huis. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom!

KLIK HIER VOOR ONZE OPEN HUIS AGENDA

open huis

Een paar handige tips:

  • Bekijkt u vooraf goed per project aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen. Het (type) inkomen en gezinssamenstelling zijn bijvoorbeeld belangrijke voorwaarden!
  • Zorgt u dat u tijdens het Open Huis op tijd bent. Een collega gaat vaak meerdere woningen met meerdere geïnteresseerden langs in één complex. Even teruggaan naar een eerdere woning is niet altijd mogelijk.
  • Heeft u snel een huurwoning nodig? Meld u zich dan alvast aan en maak uw huurdossier compleet voordat u naar een Open Huis komt. Op deze manier bent u in 75% van de gevallen sneller dan uw ‘concurrent’.
  • Het Open Huis kan ook soms niet doorgaan! Het kan wel eens voorkomen dat woningen worden toegewezen vlak vóór een Open Huis. Bekijkt u altijd twee uur voor aanvang van het Open Huis de agenda!
  • Belangrijke mededelingen over een Open Huis worden altijd gedaan op onze Facebookpagina. Like ‘m nu en blijf altijd op de hoogte van het meest actuele woningaanbod.

En dan?

Heeft u interesse? Dan is de vervolgstap aanmelden. Wanneer u zich bij ons aanmeldt betaalt u éénmalig € 40,- inschrijfgeld. Uw account blijft één jaar geldig en wordt uiteraard NIET stilzwijgend verlengd. Na aanmelding en het activeren van uw account, verlenen wij over het betaalde bedrag geen restitutie of teruggave. 

Kortom: Eerst goed lezen, dan pas aanmelden! Bij de aanmelding geeft u ons automatisch goedkeuring voor een credit- en ID-check.

Succes!