Aanmelden voor HuurtBeter.nl projecten

Aanmelden voor het project van uw voorkeur

Add User Male-100

Ieder object heeft een eigen pagina met specifieke voorwaarden.

TIP: lees vóór het aanmelden eerst goed de voorwaarden, want restitutie is niet mogelijk!


Woondossier compleet maken
HuurtBeter.nl laat u binnen 24 na het invullen van u profiel weten of u in aanmerking komt. Vul uw profiel zorgvuldig in. U mag beginnen met documenten uploaden, maar dit is niet verplicht. Upload documenten goed leesbaar en bij voorkeur in kleur.


Aanmelden bij HuurtBeter.nl
HuurtBeter.nl is een online systeem om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Met HuurtBeter.nl kunt u zich volledig digitaal aanmelden, uw gegevens invullen, woningvoorkeur aangeven en documenten uploaden om zo razendsnel uw woondossier compleet te maken.


Maak uw woondossier compleet en wij gaan voor u aan de slag.
Na aanmelding krijgt u van ons per e-mail de inlogcodes en een link die toegang geven tot uw persoonlijke account. Tip: slaat u deze link meteen op in uw favorieten!


Heldere voorwaarden om teleurstelling te voorkomen
Wij vermelden per project altijd duidelijk de voorwaarden. Belangrijk zijn bijvoorbeeld het (type) inkomen en uw gezinssituatie. Leest u de voorwaarden daarom altijd zorgvuldig vóórdat u uw account activeert. Bij het activeren van uw account geeft u ons goedkeuring voor een credit- en iDIN-check. De credit check geeft ons inzicht in uw betaalgedrag en door de iDIN check stellen wij veilig online uw identiteit vast. LET OP: een negatief betaalverleden resulteert direct in een afwijzing, dus als u hierover twijfelt, raden wij u af om aan te melden.


Geen restitutie
Na betaling van uw aanmelding verlenen wij over het door u betaalde bedrag geen restitutie. Hebben wij een fout gemaakt, dan doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. U ontvangt dan het bedrag dat u heeft betaald terug.


Opnieuw inloggen
Bent u al aangemeld en wilt u verder gaan in uw account of ons een bericht sturen? Dat kan eenvoudig via deze link voor alle projecten. Hulp nodig? Via deze link komt u snel met ons in contact.