Aanmelden voor HuurtBeter.nl projecten

Aanmelden voor het project van uw voorkeur

Add User Male-100

Ieder project heeft een eigen pagina met specifieke voorwaarden.

TIP: lees vóór het aanmelden eerst goed de voorwaarden!


Complete woondossiers
HuurtBeter.nl behandelt alleen complete woondossiers (profiel + documenten). Is uw aanmelding compleet, dan garanderen wij u dat u binnen 24 uur hoort of u in aanmerking komt. Weest u alstublieft zo uitgebreid mogelijk bij het invullen van uw profiel. Upload uw documenten goed leesbaar en bij voorkeur in kleur.


Aanmelden bij HuurtBeter.nl
HuurtBeter.nl is een online systeem om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Met HuurtBeter.nl kunt u zich volledig digitaal aanmelden, uw gegevens invullen, woningvoorkeur aangeven en documenten uploaden om zo razendsnel uw woondossier compleet te maken.


Maak uw woondossier compleet en wij gaan voor u aan de slag.
Na aanmelding krijgt u van ons per e-mail de inlogcodes en een link die toegang geven tot uw persoonlijke account. Tip: slaat u deze link meteen op in uw favorieten!


Heldere voorwaarden om teleurstelling te voorkomen
Wij vermelden per project altijd duidelijk de voorwaarden. Belangrijk zijn bijvoorbeeld het (type) inkomen en uw gezinssituatie. Leest u de voorwaarden daarom altijd zorgvuldig, vóórdat u uw account activeert. Bij het activeren van uw account geeft u ons goedkeuring voor een credit- en iDIN-check. De credit check geeft ons inzicht in uw betaalgedrag en door de iDIN check stellen wij veilig online uw identiteit vast.


Geen restitutie
Na betaling van uw aanmelding, verlenen wij over het door u betaalde bedrag geen restitutie. Is de informatie op deze site niet volledig of incorrect, dan doen wij hier natuurlijk niet moeilijk over. U ontvangt dan het bedrag dat u heeft betaald terug.


Opnieuw inloggen
Bent u al aangemeld en wilt u verder gaan in uw account of ons een bericht sturen? Maakt u dan altijd gebruik van de link van het door u gekozen platform. De inloggegevens staan in de e-mail die u bij aanmelding van ons heeft ontvangen. Bewaart u deze e-mail dus goed! Bent u wellicht de gegevens kwijt? Geen probleem! Via deze link komt u snel met ons in contact.